Şefa PNL: Preocupările lui Dragnea - sfidarea cetăţenilor, a instituţiilor şi un război politic intern

Urmaşa Alinei Gorghiu la şefia PNL - Raluca Turcan - continuă seria de atacuri la adresa liderului PSD Liviu Dragnea.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD-ul lui Liviu Dragnea a abandonat guvernarea în favoarea unui război politic intern, a acuzat vineri, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Nimic din ce a făcut PSD-ul în ultima vreme nu ne arată un partid preocupat de temele majore: sănătate, educaţie, dezvoltare economică, securitate naţională. Sfidarea cetăţenilor, a instituţiilor şi crearea unui război politic intern sunt preocupările adevărate ale domnului Dragnea", a declarat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, ultima încercare vizează negarea rolului Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) în avizarea bugetelor pe apărare şi securitate naţională.

"Dacă Dl. Dragnea vrea să ocolească CSAT-ul în chestiunea bugetelor pentru apărare şi securitate naţională, înseamnă că domnia sa are ca obiectiv subminarea autorităţii instituţiilor româneşti", a adăugat Raluca Turcan.

De altfel, o asemenea abordare indică, potrivit şefei PNL, şi o dispoziţie naturală a lui Dragnea către încălcarea legii româneşti în vigoare, care este foarte clară: CSAT avizează bugetele pentru apărare şi securitate naţională.