Şefa PNL: Dragnea continuă să-şi împingă Guvernul marionetă pe calea legalizării hoţiei la vârf

Liderul PSD Liviu Dragnea nu a înţeles nimic din ceea ce se întâmplă în România şi nu a înţeles de ce românii se revoltă, continuă să-şi împingă Guvernul marionetă pe calea dispreţului faţă de lege şi a legalizării hoţiei la vârf, a acuzat şefa PNL Raluca Turcanu.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a recunoscut în sfârşit un lucru extrem de grav: că ordonanţa adoptată de Guvernul său i-a spălat cea mai gravă acuzaţie din procesul pe care îl are pe rol – infracţiunea de instigare la abuz în serviciu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, şefa PNL Raluca Turcan.

"A fost o seară a premierelor. În primul rând, am aflat în această seară că România nu are Guvern. Are un jupân şi nişte băgători de seamă. Jupânul este Liviu Dragnea şi băgătorii de seamă sunt cei din Guvernul Grindeanu. În al doilea rând, Liviu Dragnea a recunoscut pentru prima dată că ordonanţa dată pe ascuns de către Guvernul său i-a albit dosarul. A recunoscut în faţa unei naţiuni întregi faptul că, din dosarul pe care îl are pe rol, infracţiunea de instigare la abuz în serviciu nu mai este valabilă.

Domnul Dragnea însuşi a spus că, din aceste două acuzaţii pentru care este judecat, a rămas doar cu acuzaţia de fals intelectual. Este ceea ce ştim şi noi şi ceea ce strigă o ţară întreagă - faptul că Dragnea a adoptat o ordonanţă prin Guvernul său pentru el însuşi. Liviu Dragnea este primul beneficiar al ordonanţelor Guvernului de albire a corupţilor. Nu a înţeles nimic din ceea ce se întâmplă în România şi nu a înţeles de ce românii se revoltă. Continuă să-şi împingă Guvernul marionetă pe calea dispreţului faţă de lege şi a legalizării hoţiei la vârf", a precizat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, o Românie întreagă a înţeles ce reprezintă ordonanţele Guvernului Dragnea, au înţeles partenerii internaţionali, partenerii strategici ai ţării şi anume că aceste ordonanţe aruncă România într-o zonă gri, o zonă în care egalitatea în faţa legii este aruncată la coşul de gunoi.

"În schimb, Liviu Dragnea continuă cu minciuni şi dezinformări. Liviu Dragnea dezinformează şi când spune că preşedintele Klaus Iohannis a scos lumea în stradă sau că evenimentele din ultimele zile sunt rezultatul dezinformării şi complotului unor instituţii. Dragnea şi compania au un plan amplu, detaliat pentru salvarea personală şi distrugerea statului de drept.

De asemenea, Dragnea şi compania nu se vor da înapoi de la nimic, nu-i interesează nimic altceva, este singura lor preocupare. Dragnea, PSD şi ALDE vor continua să organizeze provocări, să mimeze buna-credinţă. Liderii PSD încearcă să acopere cu false argumente şi minciuni în cascadă premeditate", a adăugat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne