Relu Fenechiu (PNL): Sub nicio formă nu facem o fuziune cu PNG pentru un sediu de un milion de euro

Relu Fenechiu, PNL (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
11.10.2012

Raţiunea banilor nu trebuie să fie motivul unei fuziuni cu PNG, partidul condus de europarlamentarul George Becali, a precizat joi vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu.

Totodată, el a mai spus că nu s-a discutat acest subiect în forul de conducere, poate şi din cauza faptului că nu a mai avut loc unul de la discuţia despre care vorbeşte Gigi Becali.

Politicianul a evitat să spună dacă este împotriva acestei idei, însă a precizat că raţiunea banilor nu ar trebui să fie motivul unui astfel de demers.

"De regulă, gândesc de două ori înainte de a face o astfel de afirmaţie (...) Sub nicio formă nu facem o fuziune pentru un sediu, fie el şi de un milion (de euro, n.r.). Nu e ăsta principalul argument. Într-adevăr, în campanii e nevoie de fonduri şi noi, PNL, chiar dacă suntem un partid elitist, nu am fost niciodată experţi în a atrage fonduri la fel ca celelalte partide mari din România, dar chiar şi aşa, nici acesta nu este un argument convingător", a declarat Fenechiu.

Marţi seară, europarlamentarul George Becali a declarat la RTV că, în urmă cu trei-patru zile, a avut o întâlnire cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a discuta despre fuziunea PNG cu PNL.

De asemenea, el a precizat că i-ar fi spus liderului liberal că poate veni în PNL pentru statutul de simplu membru de partid, urmând ca sediul în valoare de 1 milion de euro să intre în proprietatea PNL, cu condiţia de a fi sprijinit să devină europarlamentar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor