Regina Elisabeta supărată pe “răzvrătirea” Ducesei de Cambridge

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (NICOLAS ASFOURI / AFP / GettyImages)

Regina Elisabeta a II-a este supărată că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, prea lejeră în acţiunile ei, ignoră protocolul regal, în ciuda locului ocupat în familia regală.

Din moment ce Prinţul Harry nu este căsătorit, Regina trebuie să se mulţumească cu Kate, soţia Prinţului William. Dar se pare că Ducesa de Cambridge a făcut un nou pas în schimbarea rolului ei în familia regală, unul care nu este pe placul Reginei.

“În călătoria ei de luna trecută la New York City alături de Prinţul William şi acum, revenită acasă, Ducesa de Cambridge a anunţat că doreşte să adopte o ţinută relaxată şi să folosească numele mic în public iar, în timp ce palatul încă se adaptează la noua Kate, soţul ei o susţine complet”, conform OK! Magazine.

Kate, în vîrstă de 32 de ani, a şocat mulţi observatori regali cu acţiunile ei în oraş, incluzând faptul că şi-a îndreptat privirile către administratorul unui eveniment, a purtat o bluză cu glugă la un alt eveniment sau faptul că nu a spus şi nu a făcut nimic când jucătorul american de baschet LeBron James şi-a pus mâinile în jurul ei.

Surse din interiorul Palatului au declarat tabloidului că ducesa se simte mai relaxată din moment ce este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ea consideră că, din moment ce a oferit deja familiei regale un moştenitor, poate acum să fie ea însăşi.

Dar Regina, în vârstă de 88 de ani, nu este fericită cu aceste încălcări ale protocolului regal, susţine tabloidul.

De asemenea, nici Camilla Parker Bowles, soţia Prinţului Charles, nu este încântată de recentele acţiuni ale Ducesei, din moment ce aceasta pare să capete tot mai multă popularitate, în timp ce Camilla nu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe