Cuplul regal William şi Kate, presat să numească viitorul copil Camilla

La aproape 24 de ore de la naşterea "bebeluşului regal", Kate şi William şi-au prezentat fiul în faţa mass-mediei din întreaga lume la intrarea spitalului St Mary din Londra, 23 iulie 2013
La aproape 24 de ore de la naşterea "bebeluşului regal", Kate şi William şi-au prezentat fiul în faţa mass-mediei din întreaga lume la intrarea spitalului St Mary din Londra, 23 iulie 2013 (BEN STANSALL / AFP / Getty Images)

Prinţul William şi Kate Middleton nu sunt încă hotărâţi ce nume să-i pună celui dea-l doilea copil, însă sunt deja supuşi la presiuni din partea unei membre a familiei regale care vrea ca moştenitoarea să-i poarte numele.

Camilla Parker-Bowles insistă ca, dacă copilul va fi fată, să poare numele Camilla.

”Bănuiesc că realizează că în afara faptului că este soţia Prinţului Charles, moştenirea sa ca parte a familiei regale este în mare parte nada (egală cu zero) – cum altfel îţi explici că ea aparent încearcă să o forţeze pe Kate să-şi numească fata ‘Camilla’, asta dacă Prinţul William şi Kate vor avea într-adevăr o fată”, a notat Celeb Dirty Laundry, fără să citeze sursele.

”Ţine cont, nu Diana după Prinţesa Diana, mama Prinţului William, dar după Camilla Parker-Bowles, femeia care i-a ruinat copilăria fiind amanta tatălui său!”

Pe de altă parte, ştirea notează că ”Prinţul William şi Kate Middleton au încercat întotdeauna să-şi menţină poziţia şi dacă nu vor să-şi numească fata ‘Camilla’, ei nu o vor face”.

Globe Magazine a anunţat recent că Kate s-a aliniat cu Regina Elisabeta împotriva lui Parker Bowles, Ducesa de Cornwall.

Revista a declarat că ea a ”interzis-o” pe Camilla, spunându-i că ”nu mai este parte din familie”şi că Regina a proiectat un plan de a facilita un divorţ între Camilla şi Prinţul Charles.

În ceea ce priveşte numele, au existat întotdeauna multe speculaţii în legătură cu numele copilului care se va naşte în 2015.

Biograful regal Andrew Morton a făcut valuri recent când a spus că William şi Kate au decis să-şi numească bebeluşul Elizabeth Diana Windsor, în cazul în care va fi o fată.

”Prietenii apropiaţi ai lui William şi Kate mi-au spus că dacă este o fată ei vor să numească bebeluşul după Diana”, a declarat Morton pentru Sun.

”Ei au luat în discuţie nume de fete înainte ca George să se nască, iar acum speră că următorul copil este o fată, astfel încât să poată să-şi îndeplinească dorinţa de a o onora pe mama lui William”.

Cuplul s-ar mai fi gândit şi la numele Margaret. În legătură cu nume de băieţi nu s-a relatat nimic până acum.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe