Familia regală britanică aşteaptă două prinţese. Kate ar fi gravidă cu gemene

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton
Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (NICOLAS ASFOURI / AFP / GettyImages)

Prinţul William al Marii Britanii va avea o familie mai numeroasă. În curând, micuţul prinţ George ar putea avea două surioare gemene. Vestea că se vor naşte două prinţese în familie i-a înveselit pe Prinţul Charles şi pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, precum şi pe celelalte rude apropiate.

Informaţia că soţia prinţului William este însărcinată şi ar putea avea gemeni s-a răspândit de mai bine de o lună în Marea Britanie, însă acum tinde să devină o certitudine. La cea mai recentă ecografie făcută de Kate Middleton se observă că ducesa este însărcinată cu două fetiţe micuţe. Ducesa de Cambridge nu s-a simţit bine la a doua sarcină, astfel că a fost nevoită să îşi anuleze angajamentele oficiale şi în prezent îşi petrece timpul la părinţi, în Berkshire.

'Când s-au uitat la ecran (prinţul William şi ducesa de Cambridge — n.r.) şi au văzut două fiinţe micuţe, au fost bulversaţi', scrie luni site-ul revistei Elle, preluat de 7sur7.be.

Anterior, cuplul princiar a căutat nume de fată pentru viitorul membru al familiei regale, şi anume au fost vehiculate numele Elizabeth Diana şi Margaret.

Se pare că a fost un semn de bun augur că s-au gândit la mai mult nume, întrucât acum probabil că vor veni pe lume două fetiţe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe