Cântăreaţa Cheryl Fernandez-Versini - simbolul frumuseţii feminine 2014

Cheryl Fernandez-Versini
Cheryl Fernandez-Versini (Facebook)

Cântăreaţa Cheryl Fernandez-Versini a fost aleasă simbolul frumuseţii feminine în 2014, conform unui studiu realizat pe un eşantion de 2.000 de britanici.

"Ce an minunat a avut Cheryl, proaspăt măritată, în topurile muzicale şi, acum, simbolul frumuseţii anului", a afirmat purtătorul de cuvânt al retailerului Superdrug, realizatorul studiului, potrivit contactmusic.com.

Pe locul doi se situează Kate Middleton, ducesa de Cambridge, în vârstă de 32 de ani, care a fost pe primul loc trei ani consecutiv în acest top. Pe următoarele locuri s-au clasat actriţa Michelle Keegan, prezentatoarea TV Holly Willoughby şi actriţa Angelina Jolie.

Top 10 este completat de actriţele Helen Mirren, Emma Watson, cântăreţele Beyoncé şi Nicole Scherzinger şi actriţa Jennifer Lawrence. Pe următoarele locuri s-au situat cântăreţele Rihanna şi Pixie Lott, Victoria Beckham, actriţa Kim Kardashian şi cîntăreaţa Taylor Swift.

Cheryl Fernandez-Versini, în vârstă de 31 de ani (nascută Cheryl Tweedy Ann, fostă Cole), cunoscută sub numele de Cheryl, este căsătorită cu francezul Jean-Bernard Fernandez-Versini. Ea este o cântăreaţă pop engleză ce a fost membră a trupei Girls Aloud. Cântăreaţa a făcut parte din juriului X Factor Marea Britanie până în 2010 şi anterior a fost judecător de la X Factor Statele Unite ale Americii pentru Los Angeles şi Chicago.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură