Real îi pregăteşte plecarea lui Sergio Ramos pentru 65 de milioane de euro

Fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos. (JAVIER SORIANO / AFP / Getty Images)
P. P.
29.11.2013

Florentino Perez, şeful lui Real Madrid s-a supărat teribil pentru cartonaşul roşu primit de Sergio Ramos în ultima partidă din Liga Campionilor în faţa turcilor de la Galatasaray Istanbul, relatează presa spaniolă.

În partida cu turcii, ”galacticul” a primit cel de-al 17-lea cartonaş roşu, un record negativ în istoria Realului, ceea ce l-a adăugat instant pe lista de transferuri în ciuda istoriei acumulate pe Santiago Bernabeu.

Preţul fixat de Florentino Perez pentru Sergio Ramos este unul enorm, 65 de milioane de euro, însă echitabil pentru una din piesele de rezistenţă ale Realului. În anunţul făcut de clubul madrilen, jucătorul poate pleca oriunde este dorit chiar şi la eterna rivală din campionat, FC Barcelona.

Conform cotidianului As, singura echipă dispusă să plătească acest preţ pentru Ramos este Manchester City. Manuel Pellegrini, actualul tehnician al englezilor, nu a uitat colabarea cu spaniolul din perioada sa la Real, şi este pregătit să-l transfere din această iarnă, dacă nu, cel mai târziu, în vara anului viitor.

Din aceste motive, Carlo Ancelotti s-ar putea să-l ţină pe banca de rezerve pe Ramos, trimiţându-i în teren pe Varane şi Pepe în centrul defensivei madrilene.

Sergio Ramos a venit la Real de la Sevilla în anul 2005 iar până în prezent a bifat un număr de 267 de partide, fiind folosit atât ca mijlocaş defensiv cât şi ca fundaş central, timp în care a marcat 37 de goluri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor