Rareş Bogdan: Guvernul PSD a fost un criminal. Dăncilă să se pregătească de dezbatere cu procurorii!

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a reacţionat dur, pe pagina sa de Facebook, după ce ministrul de Finanţe Florin Cîţu a anunţat joi că guvernul PSD a condus ţara după două bugete, metodă folosită şi de fostul lider mafiot Al Capone.

Indignat de dezvăluirile ministrului de Finanţe, fostul jurnalist afirmă că membrii Guvernului Dăncilă „au făcut totul conştient, au tratat bugetul ca şi când ar fi fost averea lor personală”, devalizând visteria statului. De asemenea, liberalul acuză PSD-ul de „incompetenţă şi ticăloşie” şi o invită pe Viorica Dăncilă, contracandidata la prezidenţiale a lui Klaus Iohannis, să se pregătească de dezbatere dacă vrea, dar mai degrabă pentru una cu procurorii.

Nu în ultimul rând, Bogdan cere procurorilor DNA "să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici."

Redăm postarea lui Rareş Bogdan:

„Alo, DNA? Guvernele PSD au pus pistolul la tâmpla României şi au tras cu sete. Asta e, pe scurt, ce a găsit Florin Cîţu în visterie. Sunt cele mai grave situaţii pe care le-am auzit în ultimii ani. România trăieşte printr-o minune, iar medicul a fost votul de la europarlamentare şi faptul că preşedintele Iohannis şi PNL au făcut totul pentru a demola Guvernul Dăncilă. Căci asta a însemnat semnalul dat după OUG 13 şi 26 mai: 'Scăpaţi-ne de PSD, să vină DNA!' Numai că este exact cum am anticipat în perioada când eram jurnalist. Au pârjolit totul, au otrăvit fântânile. Nu mă bucur că am avut dreptate, dar nenorocirea e mai mare decât cele mai pesimiste estimări. Guvernul Dăncilă a fost un criminal! În al 12-lea ceas, pacientul a fost salvat. Dar nu va fi uşor. Iată, oameni buni, de ce încearcă Dăncilă să acapareze minţile românilor cu teme false, cu scandaluri la care aprinde focul de câteva ori pe zi: se teme că va plăti penal, aşa că mentorul ei! Încearcă să abată atenţia de la dezastrul lăsat. Căci nu e doar incompetenţă aici, e mai ales ticăloşie. Au făcut totul conştient, au tratat bugetul ca şi când ar fi fost averea lor personală, iar pe cetăţeni ca pe o masă de manevră. Nu există cuvinte destul de dure pentru a califica maniera în care PSD a devalizat visteria... Poate doar în codul penal. Ce a dezvăluit Florin Cîţu e de cătuşe. DNA să vină să ia pe sus dubleta Dăncilă-Teodorovici! Monstruozitatea lor este incredibilă. Greţoasă de-a dreptul! Îl ţineţi minte pe Jabba the Hutt, din Războiul Stelelor? Aşa arăta Guvernul PSD. Mai avea un pic şi ne strângea de gât pe toţi! Dezbatere cu interpusul unui grup infracţional organizat? Dezbatere cu un om care a girat gazarea şi lovirea protestatarilor pe 10 august şi i-a acuzat că au încercat să dea o lovitură de stat? Şi îi acuză în continuare! Dezbatere vrea? Să se pregătească de dezbatere cu procurorii!!!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a ieşit în conferinţă de presă, joi, şi a lansat acuzaţii deosebit de grave la adresa Guvernului PSD: ţara a fost condusă până acum după două bugete, o metodă folosită şi de fostul lider mafiot Al Capone, context în care este analizată posibilitatea sesizării procurorilor pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

"Vom vorbi despre situaţia reală din economie şi am avut o săptămână în care am stat şi m-am uitat să văd care este de fapt situaţia datelor reale. Ca o primă concluzie, cam tot ce am găsit aici a depăşit cele mai pesimiste aşteptări ale mele. Mai mult, am aflat că situaţia reală nu era cunoscută şi anticipată nici de partenerii noştri internaţionali. Deci informaţiile care circulau nu erau cele reale. Concluzia este că România în ultimii trei ani de zile … PSD, Teodorovici... economia Românei a fost condusă după două bugete. Şi o spun foarte responsabil, a fost un buget, cel prezentat în Parlament, cel care nu a fost asumat nici de premier şi nici de ministrul Finanţelor Publice. Dar a existat un al doilea buget, care avea de fapt toate informaţiile reale, un buget folosit pentru finanţarea baronilor locali", a declarat Cîţu.

Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne