Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu îndreaptă România, cu mare viteză, spre un gard din beton

Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Guvernul Grindeanu îndreaptă România, cu mare viteză, spre un gard din beton, a acuzat miercuri, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Politica nu se poate face prin tăcere constantă. Nu ar trebui să obţină funcţii politice cei care se remarcă prin absenţă totală. Guvernul Grindeanu e de departe cel mai slab guvern. Ar trebui să plece mâine. Este guvernul MINUS. Minus investiţii, minus predictibilitate, minus echitate în salarizare", a declarat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, în raportarea oficială privind situaţia bugetară la trei luni, veniturile raportate la PIB sunt mai mici, chiar decât în 2016, astfel că se află mult sub angajamentele luate la începutul anului.

"Guvernul Grindeanu îndreaptă România, cu mare viteză, spre un gard din beton. Demisia ar fi o normalitate, remanierea o urgenţă, salvarea României o prioritate pentru orice om responsabil", a precizat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne