Radu Mazăre, protagonistul unui nou dosar penal

Radu Mazare
Radu Mazare (Epoch Times România)

Parchetul General a deschis un nou dosar penal pe numele lui Radu Mazăre, relatează postul B1 TV. Edilul de Constanţa este acuzat în de presiuni la adresa procurorilor.

Reamintim că recent, mai exact în ziua în care Victor Ponta îşi lansa la Albă Iulia candidatura pentru Cotroceni, Radu Mazăre i-a înjurat public pe procurorii DNA.

Pe 12 septembrie, evocând momentul când a fost luat de mascaţi de la restaurant şi dus la sediu DNA, "baronul" PSD Constanţa, edilul Radu Mazăre, nu a ezitat să-l înjure pe procurorul care instrumentează unul din dosarele sale, în faţa a sute de social-democraţi strânşi în Casa de Cultură din Constanţa. Înjurăturile lui Mazăre au fost primite cu aplauze de colegii săi de partid.

DNA nu a fost însă la fel de încântată ca publicul lui Mazăre, astfel că edilul s-a trezit cu o plângere penală pe numele său pentru presiuni asupra justiţiei.

"Ca urmare a unor declaraţii publice făcute, la data de 12 septembrie 2014, de primarul municipiului Constanţa Mazăre Radu Ştefan, persoană având calitatea procesuală de inculpat în dosarul nr. 2/P/2014 aflat în faza de urmărire penală, DNA a formulat faţă de acesta un denunţ pentru săvârşirea infracţiunii de presiuni asupra justiţiei. Denunţul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, spre competentă soluţionare", a transmis DNA în cadrul unui comunicat de presă.