Putin: 400 de spioni străini au fost descoperiţi în Rusia în 2015

Liderul de la Kremlin a declarat că serviciile străine de spionaj îşi intensifică activităţile în Rusia înaintea alegerilor parlamentare. Putin a precizat că anul trecut sute de spioni străini au fost descoperiţi operând în Rusia.
Preşedintele rus Vladimir Putin.
Preşedintele rus Vladimir Putin. (Captură Foto)

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că Rusia a oprit în 2015 activitatea desfăşurată de 400 de angajaţi ai serviciilor străine de spionaj.

“Serviciile străine de spionaj îşi intensifică activităţile în Rusia şi anul trecut a confirmat în mod clar acest lucru”, a declarat Putin la colegiul Serviciului Federal pentru Securitate (FSB), conform agenţiei ruse de ştiri de stat TASS.

În plus, 23 din cei 400 de agenţi secreţi străini vor răspunde acum penal pentru acţiunile lor, conform lui Putin.

Şeful de la Kremlin a mai declarat că inamicii Rusiei se pregătesc pentru alegerile parlamentare din luna septembrie.

“Este necesar să oprim orice încercări din afară de interferare în procesul electoral, în viaţa noastră politică internă”, a precizat Putin, conform TASS.

În plus, Putin a cerut FSB-ului să intensifice controlul asupra refugiaţilor care ajung în Rusia şi care tranzitează teritoriul în drum spre Europa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe