PSD publică o poză cu "negociatorul în sandale": Voi toţi din USR trebuie să vă încolonaţi la puşcărie / Reacţia lui Ghinea

Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

PSD s-a dezlănţuit, pe Facebook, împotriva fostului ministru USR al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care i-a aruncat la rândul său cuvinte grele ministrului social-democrat Alexandru Rafila.

Reacţia social-democraţilor vine după ce, nu demult, nemulţumit de afirmaţiile acestuia în legătură cu rolul jucat de el în elaborarea PNRR, Ghinea i-a transmis lui Rafila că o să moară cu el de gât pentru "c*******le" spuse despre el, iar celor de la PSD le-a adresat mesajul "v-a explodat ciunga în freză". Detalii aici.

"Negociatorul în sandale Cristian Ghinea a cedat nervos în faţa evidenţei! Şi înjură! Atât poate un userist! O avalanşă de sudalme, nu de argumente, prin care negociatorul în sandale Ghinea îşi exprimă frustrarea că PSD chiar face PNRR! Mai ieftin, mai bine şi fără firmele de casă ale acestor impostori care au trăit toată viaţa lor din consultanţă pe nimic! Ghinea, Voiculescu şi USR plâng acum de grija consultanţei pusă chiar de ei în PNRR, dar încă nu au dat explicaţii românilor pentru vaccinurile inutile de 1 miliard de euro!", a transmis PSD, postând imaginea de mai jos.

Cristian Ghinea în sandale
Cristian Ghinea în sandale (PSD)

"Negociatorul în sandale Ghinea se face că uită că procedura urmată de ministrul Rafila în cazul asistenţei pentru reforma sistemului de sănătate este identică cu ce a făcut chiar el cu Banca Mondială în domeniul reformei administraţiei. Care e baiul, atunci, negociatorule în sandale?! Că ministrul Rafila nu a vrut să dea 50 de milioane de euro aşa cum ai pus tu hoţeşte în PNRR?! Sau că a ales fix una dintre instituţiile care erau menţionate explicit de tine, Ghinea, în PNRR?! De altfel, o instituţie de prestigiu internaţional, specializată în politici de sănătate publică şi care a participat recent la reforme ale sistemului de sănătate într-o ţară precum Grecia, de exemplu", se arată în postarea PSD.

Social democraţii au subliniat că asistenţa tehnică era obligatorie – trecută explicit de Ghinea în PNRR. Dacă nu o iei, nu faci jaloane, deci se blochează banii din PNRR.

"Probabil asta îşi doreşte acest mignon politic, frustrat că România merge înainte şi fără el şi fără combinaţiile useriste pe consultanţă. Voi toţi din USR trebuie să vă încolonaţi la puşcărie pentru că aţi girat achiziţia a milioane de doze inutile de vaccin, pentru care plătim acum UN MILIARD de euro! Ghinea, nu sunt bani de sandale în PNRR pentru tine! Du-te şi munceşte ceva pe bune!", mai precizează PSD.

Replica lui Ghinea

"Gata, lăsaţi ce faceţi că avem cel mai tare breaking news: PSD mă demască, mi-a găsit punctul sensibil:

Port sandale.

Sandale, mă! Crimă, frate!

Ciolacu, şomer până la 40 de ani, cu facultate din aia de debara şi făcută la bătrâneţe, revoluţionar fake cu indemnizaţie, prieten cu Omar Haissam. Grindeanu ăla care a scris o carte secretă. Rafila-4 milioane euro avere de la stat.

Ăştia au probleme cu sandalele mele.

Fabulos.

Toată gaşca de borfaşi nu fac spitale pentru că eu am purtat sandale când eram ministru.

Rafila încearcă să o dea ca la Ploieşti: şi Ghinea a dus Banca Mondială în PNRR. Lasă că BM i-a făcut primul jalon din PNRR că e prea putoare să muncească, deosebirea e că eu nu am lucrat la Banca Mondială.

Eu nu cu OMS am o problemă ci cu:

- faptul că folosiţi consultanţă deşi aţi spus că nu e nevoie. Încă puteţi renunţa la ea. Faceţi spitale şi digitalizare cu experţii PSD. Cu ăia cu care aţi făcut 8 spitale regionale.

- faptul că Rafila dă pe sub masă o şpagă la locul de muncă anterior.

Altfel numai în capul vostru de cocalari la cravată e ceva aiurea să porţi sandale. Hai sictir!

Am aceleaşi sandale şi acum şi sunt minunate."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne