PSD ar fi găsit înlocuitor pentru Negoiţă în cursa pentru primăria Sector 3: un apropiat al lui Firea, renumit pentru ieşiri vulgare

Aurelian Bădulescu (Epoch Times România)
Ana Ion
23.07.2020

Cunoscut opiniei publice pentru derapajele sale verbale, pentru insulte grobiene la adresa unor consiliere ale Opoziţiei şi în genere la adresa opozanţilor Gabrielei Firea, Aurelian Bădulescu ar putea fi propunerea PSD pentru primăria Sectorului 3, după ce Robert Negoiţă s-a dezis de partid.

Potrivit Pro TV, surse din PSD susţin că numele lui Aurelian Bădulescu ar fi fost susţinut în discuţiile din interiorul formaţiunii chiar de către primarul general, Gabriela Firea.

De altfel, Aurelian Bădulescu a început deja să lanseze atacuri virulente la adresa lui Robert Negoiţă.

"Un profitor! Un oportunist! Şi-un căpuşar al banului public pentru propriile interese!”, a scris Bădulescu pe Facebook, referindu-se la actualul primar al Sectorului 3.

Bădulescu este considerat un apropiat al primarului Gabriela Firea, acesta fiind cel căruia Firea îşi deleagă atribuţiile în momente fierbinţi, cum a fost, de exemplu, delegarea atribuţiilor privind starea de urgenţă.

Reamintim că Bădulescu s-a remarcat nu o dată prin atacuri vulgare la adresa consilierelor Opoziţiei. Una dintre ţintele sale predilecte a fost Ana Ciceală, aspirantă şi ea la postul de primar al Sectorului 3. Viceprimarul Bădulescu a jignit-o pe acesta în timpul mai multor şedinţe într-un limbaj vulgar.

Într-o înregistrare video publicată de buletin.de în 2019, putem remarca faptul că, în timp ce Ana Ciceală se se afla la prezidiu şi punea întrebări despre unul dintre subiectele de pe ordinea de zi, Bădulescu îi spunea în mod repetat "eşti mică şi proastă" şi gesticula.

Ana Ciceală a confirmat incidentul pentru Epoch Times şi a ţinut să sublinieze că aceste derapaje de limbaj la adresa consilierilor USR "se repetă în fiecare şedinţă, iar primarul Firea nu numai că nu îl sancţionează, dar pare că îl încurajează".

Nu demult, în timpul altei şedinţe de Consiliu General, deranjat că userista cerea să se pună la dispoziţia publicului şi a consilierilor generali documentele necesare pentru ca aceştia să poată vota în cunoştinţă de cauză bugetele de investiţii, Bădulescu i-a aruncat acesteia un "când vă duceţi dumneavoastră cu Goţiu la Italia nu vă uitaţi la statui".

"De partea amantului, Goţiu, peştele ei..", a continuat Bădulescu.

Când consiliera l-a atenţionat asupra derapajului, amintindu-i că deja l-a dat în judecată pentru jigniri, Bădulescu i-a replicat cu un "vin şi în instanţă şi îţi spun că ţi-o tragi cu Goţiu". Detalii despre incident aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor