Protestul din Piaţa Victoriei: COVID, vaccinare, 5G şi Rothschild. Teoriile conspiraţiei, varianta "all inclusive"

foto
foto

COVID-19, vaccinarea obligatorie, tehnologia 5G şi Rothschild. Cum sunt toate acestea legate între ele? Unul dintre protestatarii antiguvernamentali din Piaţa Victoriei a făcut, pentru Epoch Times, o sinteză a teoriilor conspiraţiei vehiculate în spaţiul public, care, de altfel, l-au şi scos în stradă pentru a protesta împotriva conducătorilor ţării.

"Se ştie că COVID-ul a fost cercetat şi produs în laborator. Încă de pe timpul lui Obama, din bani publici, a fost produs COVID-ul. Mă rog, nu era definitivat şi din anumite motive s-a mutat în China. Se pare că la jocurile militare olimpice din Wuhan, în care au participat 104 ţări, i-au infestat în mod intenţionat cu COVID. Ei n-au niciun fel de moralitate, pe ei îi interesează să micşoreze populaţia globului şi părerea mea e că l-au creat pentru a împinge lumea spre vaccinarea obligatorie. A crea panica asta psihologică, a teroriza oamenii şi a-i determina să se vaccineze. Vor să reducă populaţia globului cu mai mult de 50 de sută.

Cu vaccinul fac bani. Vaccinul obligatoriu e şi plătit, ne şi omoară şi îi şi plătim să ne omoare. Deci chestia e mult mai perversă. Asta este pe Youtube video cu Rothschild care în adunarea ONU spune că trebuie redusă populaţia globului, deci e publică informaţia. Că, vezi doamne, nu există mâncare, asta e o minciună. Ei vor să controleze populaţia prin tehnologia G5. Pentru că cu cât îs mai puţine unde cerebrale şi oameni care să fie cu o conştiinţă, ceilalţi pot fi îndobitociţi prin undele astea ale G5. Îs foarte periculoase. Şi când a apărut gripa spaniolă, în 1918, atunci a fost electrificarea în masă. Aceste unde G5 ajută foarte mult la slăbirea sistemului imunitar şi la capacitatea virusului de a fi mai transmisibil. De ce i-a apucat G5-ul tocmai acuma cu COVID-ul? Că se ştie că undele astea de la G5 favorizează extinderea COVID-ului. (...)

Cred că măsurile de prevenţie au fost făcute doar pentru a se obişnui lumea cu statul poliţienesc. În primul rând eu cred că totul pleacă... Şi asasinarea lui Kennedy intră în acelaşi tablou. Ei l-au asasinat pentru că Kennedy a luat dolarul american şi l-a pus la trezoreria SUA şi atunci ei l-au asasinat. Şi acum e tipărit de Federal Reserve, o bancă particulară care îl vinde la SUA. (...) Ăştia (Guvernul Orban) ascultă de Rothschild. Se execută un plan de speriere a oamenilor şi de tortură psihologică", a declarat protestatarul.

Reamintim că în acest weekend, profitând de faptul că legea privind starea de alertă nu intrase încă în vigoare, în jur de 100-200 de persoane s-au strâns vineri, sâmbătă şi duminică, în Piaţa Victoriei, să protesteze. Cu toate că numărul manifestanţilor era mic, motivele pentru care aceştia protestau erau relativ diverse: unii protestau împotriva faptului că Guvernul impusese starea de urgenţă, alţii împotriva vaccinării, alţi protestatari erau împotriva 5G, unii cereau demiterea Guvernului, în vreme ce alţii îl voiau demis pe preşedintele Klaus Iohannis.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne