Prinţul William se reapucă de studiat

Printul William, Duce de Cambridge.
Printul William, Duce de Cambridge. (CARL COURT / AFP / Getty Images)
Loredana Diacu
02.01.2014

Nu doar Traian Băsescu şi Elena Udrea sunt interesaţi de agricultură şi pământ. Şi la Casa Regală a Angliei, agricultura este una dintre preocupările de mare viitor. Drept dovadă, la vârstă de 31 de ani, Prinţul William al Marii Britanii vrea să înveţe mai multe despre agricultură şi problemele ce afectează comunităţile rurale în prezent.

Prinţul William, duce de Cambridge, a anunţat că se va întoarce la facultate pentru a urma cursuri de management în agricultură, la Universitatea Cambridge.

Cursul, conceput pentru a-i oferi prinţului William"o înţelegere a problemelor contemporane ce afectează afacerile agricole şi comunităţile rurale din Marea Britanie" va începe în luna ianurie a acestui an şi va dura până la jumătatea lunii martie, informează uk.eonline.com.

William va munci intensiv pe durata programului preparator: va avea între 18 şi 20 de ore de cursuri şi seminarii pe săptămână, va pregăti o serie de proiecte pentru a aprofunda cunoştintele dobândite şi va efectua şi ore de practică.

Ducele de Cambridge este deja absolvent al Facultăţii de Geografie a Universităţii St. Andrews şi al Academiei Militare Regale.

În septembrie 2013, William a anunţat că după şapte ani în serviciu, va renunţa la funcţia sa din cadrul Royal Air Force, urmând să-şi dedice timpul şi energia cauzelor caritable şi responsabilităţilor regale. William şi-a propus să colaboreze îndeaproape cu Fundaţia Regală a Ducelui şi Ducesei de Cambridge, cu fratele său, Prinţul Harry şi, în special, îşi doreşte să se ocupe de "domeniul conservării, în special în ceea ce priveşte speciile pe cale de dispariţie".

Şi, în mod cert, prinţul vrea să capete cât mai multe cunoştinţe cu putinţă, care să-l ajute în munca sa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor