Principele Harry decide: "Mă voi căsători cu Cressida"

Cressida Bonas la nunta Melissei Percy, 22 iunie 2013 în Alnwick (Danny E. Martindale / Getty Images)
Mioara Stoica
06.10.2013

Principele rebel, fratele lui William, o va conduce la altar pe prietena sa Cressie. Decizia a venit după naşterea nepotului George. Cei doi s-au întâlnit în mai 2012 la o petrecere dată de verişoara lui Harry, Prinţesa Beatrice.

Prinţul Harry a decis să "îşi bage minţile în cap" şi să se căsătorească, în cele din urmă, cu ultima sa prietenă, Cressida Bonas, cu care se află în Australia, raportează pe prima pagină Sunday Telegraph citând prietenii acestora.

"Cressie are de gând să se căsătorească cu Harry", a declarat unul dintre prietenii lor la Telegraph. Harry, în vârstă de 29 de ani, un top – gun a elicopterelor de atac Apache ale RAF, a decis să urmeze exemplul fratelui mai mare, mai ales după naşterea nepotului său, George.

Cressida, în vârstă de 24 de ani, ar fi fost de acord în cele din urmă sa devină parte a familiei regale dar iniţial era speriată de această posibilitate.

Cei doi s-au cunoscut în mai 2012 la o petrecere dată de verişoara lui Harry, Prinţesa Beatrice. Cressie provine din familia lui Edward VII, prin mama ei, Lady May-Gaye Curzon, fiica celui de-al şaselea conte Howe. Tatăl lui Cressida este al treilea soţ, om de afaceri şi 'commoner', Jeffrey Bonas.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor