Interviu cu Prinţul William: Speranţe pentru George, pasiunea sa pentru Africa

La aproape 24 de ore de la naşterea bebeluşului regal, Kate şi William  şi-au prezentat fiul în faţa mass-mediei din întreaga lume la intrarea  spitalului St Mary din Londra, 23 iulie 2013
La aproape 24 de ore de la naşterea bebeluşului regal, Kate şi William şi-au prezentat fiul în faţa mass-mediei din întreaga lume la intrarea spitalului St Mary din Londra, 23 iulie 2013 (LEON NEAL / AFP / Getty Images)
Tara MacIsaac
19.08.2013

Prinţul William a dat un interviu exclusiv CNN, din care anumite părţi au fost difuzate pe programul CNN Ziua Nouă, luni pe 19 August la ora 8 dimineaţa. Interviul va fi disponibil în totalitate şi va fi difuzat pe 15 Septembrie.

Potrivit CNN, Prinţul William vorbeşte despre pasiunea sa pentru Africa şi lucrările de conservare de acolo. El speră să îi furnizeze fiului său aceleaşi experienţe în Africa pe care el şi Prinţul Harry le-au avut ca şi copii.

În preview-ul difuzat Luni, Prinţul William vorbeşte despre mult supravegheatele momente din maternitatea regală. Când el şi soţia lui, Catherine, Ducesă de Cambridge, au ieşit din spitalul St. Mary după naşterea fiului lor, Prinţul William spune: „Chiar eram bucuroşi să îl arătăm oricui dorea să-l vadă, după cum ştie orice proaspăt părinte.”

„Eram doar bucuros că nu a ţipat tot timpul până atunci”, a glumit el. A admis că a exersat cum să pună scaunul de maşină al copilului în maşină înainte de a-l pune în faţa a atât de mulţi oameni. El a notat de asemenea că menţine o oarecare independenţă în ciuda educaţiei sale regale.

Prinţul William şi-a condus singur familia acasă de la spital, în loc să fi avut un şofer personal care să îi conducă.

„Sunt atât de independent pe cât vreau să fiu”, a afirmat prinţul. El a notat că uneori sistemul nu-i permite acest lucru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor