Preşedintele PSD Ciulniţa, arestat preventiv pentru trafic de droguri

Un prizonier palestinian se uita dintr-un autobuz al Serviciului Israelian al Penitenciarelor in timp ce paraseste închisoarea Nafha, din Mitzpe Ramon, Israel pe 16 octombrie 2011 (Lior Mizrahi / Getty Images)
Liviu Şerbănescu
27.12.2012

Medicul veterinar Valentin Ciobanu, implicat în traficului de ketamină pe care îl realiza sora unui deputat şi arestat pentru trafic de droguri este preşedintele PSD din Ciulniţa, judeţul Ialomiţa. Ciobanu furniza ketamină, un drog de risc, în Bucureşti şi Craiova, iar printre dealer-i s-a numărat şi "creatoarea de modă" Mirela Rădulescu.

În vârstă de 33 de ani, medicul veterinar Valentin Ciobanu este preşedintele PSD Ciulniţa şi a candidat la primărie, la alegerile locale din 2012, relevă evz.ro.

Medicul avea acces la ketamină, un anestezic folosit uzual la tratamentul animalelor, şi, pentru a o vinde, crease o adevărată reţea de dealer-i.

Din aceeaşi reţea făcea parte şi aşa-zisa creatoare de modă Mirela Rădulescu, sora deputatului USL de Argeş, Cătălin Rădulescu.

Pe numele creatoarei de modă şi a medicului veterinar, magistraţii Tribunalului Dolj au emis miercuri mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

Mandat de arestare a primit şi o a treia persoană, care procura ketamină de la Mirela Rădulescu pentru consum propriu, dar şi pentru a o distribui şi altora.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor