Preşedintele PNL Prahova acuză presiuni inimaginabile ale PSD-ului asupra reprezentanţilor PNL

Sigla PNL (Epoch Times România)
Loredana Diacu
24.02.2014

În timp ce premierul Ponta declară pe contul său de Facebook că îşi doreşte ca liberalii să îşi păstreze toate funcţiile pe care le deţin şi îşi exprimă speranţa că aceştia "nu vor sacrifica USL-ul" pentru "proiectul personal al domnului Antonescu" (preşedinţia ca reprezentant al opoziţiei) lideri liberali din teritoriu se plâng că asupra lor se fac presiuni inimaginabile pentru a trece de partea PSD.

Criticând demiterea liberalului Bogdan Nica din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, deputatul Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, afirmă că asupra reprezentanţilor PNL din teritoriu se fac presiuni inacceptabile pentru a trece la PSD:

„(demiterea lui Nica n.r.) Este dovada clară a faptului că de ruperea USL este vinovat premierul Victor Ponta şi PSD. În acest moment, toţi reprezentanţii PNL din administraţia locală şi centrală sunt supuşi unor presiuni inimaginabile pentru a trece alături de PSD. Aşa ceva este anormal, mai ales că aceste lucruri se întâmplă înainte de nişte negocieri politice”, a declarat Mircea Roşca pentru Jurnalul Prahovean.

Mircea Roşca l-a mai acuzat pe premierul Ponta că se plânge pe la televizor că el susţine unitatea USL, însă, în spate, face tot ce e posibil pentru a scăpa de liberali."

„Bogdan Nica este un profesionist desăvârşit, un om care a încercat să schimbe lucrurile. Păcat că a fost victima unui asemenea joc politic. Modul în care a fost făcută demiterea doctorului Bogdan Nica este exemplul cel mai clar că prin astfel de tertipuri se încearcă să se forţeze ieşirea PNL de la guvernare. Victor Ponta se plânge pe la televizor că el susţine unitatea USL, iar în spate face tot ce e posibil pentru a scăpa de liberali”, a mai declarat Roşca.

Reamintim că Bogdan Nica, fostul preşedinte al ANPC, revocat din funcţie de premierul Ponta, a declarat că a aflat despre demiterea sa din presă şi din Monitorul Oficial.

„Să lămurim lucrurile, numirea şi revocarea preşedintelui ANPC este o decizie politică, care este în pixul premierului”, a mai declarat Bogdan Nica.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor