Preşedintele 70% protejat! Un alt serviciu secret, îngenunchiat de caracatiţa Hexi

Ambulanţa preşedintelui României şi cele ale Consiliului Suprem de Apărare a Ţării au utilizat antiseptice diluate Hexi. Deşi autorităţile recunosc doar anii 2013-2014, sursele Gazetei Sporturilor susţin că "s-au folosit nu doar la Băsescu, ci şi la Iohannis".
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Preşedinte 70% protejat! Încă un serviciu secret a eşuat în faţa firmei Hexi: SPP şi ambulanţa de la Spitalul Militar foloseau la Cotroceni produse neconforme, dezvăluie tolo.ro.

"Palatul Cotroceni susţine că nu a cumpărat dezinfectanţi Hexi, dar uită să spună că a folosit din cei cumpăraţi de alţii. SPP declară că nu a folosit dezinfectanţi Hexi, dar uită să spună că face asistenţa sanitară a preşedintelui cu medici de la Spitalul Militar.

Iar Spitalul Militar, cînd n-are încotro şi recunoaşte, spune că a utilizat biocide diluate la Cotroceni doar în 2013 şi 2014, pe vremea lui Băsescu. Tot acest labirint e desenat cu un singur scop: să nu se mai pomenească de scandalul dezinfectanţilor în casa lui Klaus Iohannis.

Dar adevărul, susţin sursele ziarului, e unul singur. Produsele diluate Hexi au fost folosite în ambulanţa prezidenţială, artât pentru Traian Băsescu, cât şi pentru Klaus Iohannis", scriu jurnaliştii de la Gazetă.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne