Ponta, şocant de moartea patronului Hexi Pharma: "Cine are putere să facă aşa ceva!? Ce ştia acest om?!"

Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-ar fi pierdut viaţa, duminică seară, în urma unui grav accident rutier pe un drum din localitatea Buftea. Fostul premier Victor Ponta priveşte cu suspiciune acest incident.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta a postat duminică seară, pe contul său de Facebook, un articol al publicaţiei DC News cu titlul "Patronul Hexi Pharma a murit. Tăriceanu: În spatele Hexi Pharma s-ar putea afla un serviciu secret" şi pare să sugereze că accidentul în care a fost implicat Dan Condrea nu este unul întâmplător.

"Dumnezeule! Chiar e şocant! Ce se întâmplă în ţara noastră!? Cum e posibil aşa ceva!? Cine are putere să facă aşa ceva!? Ce ştia acest om şi cine se temea de ce ştia el!? Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune şi forţe nevăzute care de fapt ne decid viaţa!

PS - am văzut că a confirmat şi Comisia de Control a SRI că în mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MĂCAR O SINGURĂ INFORMARE pe tema "Hexi Pharma". La fel în mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!", a scris Victor Ponta.

Amintim că patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit duminică seară în urma unui grav accident rutier pe un drum din localitatea Buftea, judeţul Ilfov.

În ciuda faptului că drumul era drept, maşina care se presupune că era condusă de patronul Hexi Pharma a intrat într-un copac cu 160 de kilometri pe oră, potrivit martorilor. Autovehiculul a fost distrus aproape în întregime, iar persoana de la volan complet desfigurată.

Poliţiştii veniţi al locul accidentului au găsit actele lui Dan Condrea, iar fost soţie a patronului Hexi Pharma l-a identificat după haine. Pentru a stabili cu exactitate identitatea victimei, oamenii legii vor efectuata o expertiză ADN.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne