Ponta: Niciodată o colaborare cu Băsescu. Mai degrabă cu Viorel şi Vulpiţa!

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Prezent, sâmbătă, la Timişoara, pentru a anunţa că medicul Marius Craina este candidatul Pro România în cursa pentru primăria oraşului, Victor Ponta a respins categoric orice alianţă cu PMP şi Traian Băsescu pentru alegerile parlamentare, subliniind că mai degrabă ar colabora cu Viorel şi Vulpiţa (două personaje ale unei emisiuni TV). De asemenea, Ponta nu s-a arătat încântat nici de o alianţă cu ALDE.

“Doamne fereşte! Deşi a fost Valentine's Day, m-am simţit ca de Halloween. Adică eu cu Băsescu, unul lângă altul, mai bine cu Viorel şi cu Vulpiţa. Nu, niciodată. Eu şi cu Băsescu cred că şi pe lumea cealaltă o să stăm, eu sper în Rai, el în Iad. Nu, nu facem niciun fel de alianţă. Cu ALDE... ALDE sunt la guvernare, nu? Noi suntem în opoziţie. Nu merge. Mi-a propus şi mie domnul Orban în noiembrie să îmi dea nu ştiu ce subprefectul, secretarul de stat de nu ştiu unde şi asta îi spuneam lui Marius Craina, jucăm la liga orăşenească să ne dea şi nouă ceva, sau jucăm la liga mare? Apropo, nu mergem cu hai să luăm şi noi nişte voturi, să fie viceprimari. Eu nu îl văd pe Marius viceprimarul lui Robu. Hai să fim serioşi. Ori mergem să câştigăm ori dacă nu, nu. Aşa este şi cu guvernarea şi cu alianţele. Dacă tot jucăm, jucăm să îndeplinim nişte obiective importante, nu să obţinem o funcţie pe acolo, că nu ne lipsesc nici funcţiile, nici ocupaţia”, a susţinut Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă la Timişoara.

La rândul său, fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, vineri, că speră că nu va fi contactat de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru crearea unei alianţe pentru alegerile parlamentare. În plus, Băsescu a adăugat că membrii PMP nu sunt deschişi nici la ideea unei alianţe cu Pro România lui Victor Ponta.

“Nu m-a contactat Tăriceanu şi sper să nu o facă pentru că aş fi extrem de acid cu ei. PMP, de la înfiinţare, nu a făcut niciun fel de alianţe, a trecut tot timpul pragul. Sigur că nu ne mulţumim acum doar cu trecerea pragului. După ce partidul a trecut prin patru alegeri la nivel naţional şi european, a venit timpul să sară de un 7%. Ce ştiu de la Eugen Tomac şi de la conducerea PMP este că nu va face niciun fel de alianţă pentru legislative. (...) Ştiu foarte bine spiritul din interiorul PMP. Nu ar vrea să vadă alături de ei nici pe Pro România, nici pe ALDE”, a declarat fostul şef al statului. Mai multe detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne