Ponta, după ce n-a fost invitat la parada de 1 Decembrie: "Nu voiam să stau în tribună lângă unul care a furat case"

Titular a doua dosare penale, fostul premier Victor Ponta susţine că nu a vrut să stea în tribună, la parada de 1 Decembrie lângă "unul care a furat case", respectiv lângă şeful statului.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)

Aflat printre politicienii care nu au fost invitaţi la festivităţile de 1 decembrie, pe motiv că este titular de dosar(e) penale, fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, că nu dorea să stea alături de preşedintele Klaus Iohannis la tribuna oficială pentru că "a furat case", relatează adevărul.info.

"Nu voiam să stau în tribună lângă unul care a furat case. A fost el cu el, poporul cu poporul", a declarat Victor Ponta, aflat la Gorj de Ziua Naţională.

Tot de Ziua Naţională, fostul premier şi-a găsit timp să posteze, pe Facebook, şi un mesaj în care îl asimilează pe Iohannis "fanarioţilor".

"În cele mai grele şi întunecate momente, eu tot cred în România şi în oamenii săi, îmi iubesc ţara unde părinţii şi copiii noştri trăiesc şi tot sunt mândru că sunt român! 1 Decembrie este ziua României (nu ziua lui Klaus) / 1 Decembrie este Ziua Unirii (nu a dezbinării între cei "buni" care ţin cu nişte fanarioţi vremelnici şi cei "răi" care nu pot fi nici cumpăraţi cu funcţii nici eliminaţi cu forţa brută) / 1 Decembrie este ziua românilor (nu a celor care o vând şi o umilesc) !!! "Doamne , ocroteşte-i pe români!'!-mai ales de "fanarioţii" care o conduc azi!“, a fost mesajul transmis de Ponta pe Facebook cu ocazia Zilei Naţionale.