Ponta, despre vizita lui Dăncilă în SUA: A început vreun război? A plecat la shopping bănuiesc, sunt reduceri de toamnă

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a comentat luni seara, la Digi24, decizia premierului Viorica Dăncilă de a pleca în vizită în Statele Unite într-un moment în care ţara se află în criză politică.

„Fără (Ministerul pentru, n.r.) Relaţia cu Parlamentul zici că nu cade Guvernul, dar patru domenii... pe mediu avem cele mai multe acţiuni de infringement la Comisia Europeană. Pe energie plătim cel mai mare preţ, noi mari producători, şi la energie electrică şi la gaze şi importăm. Pe Ministerul de Interne, toată vara, toată lumea a fost îngrozită văzând puroiul administrativ de la Caracal şi nu mai ai ministru de interne şi tu zici: eu plec până în America, la shopping bănuiesc, că sunt reduceri toamna”, a declarat Ponta.

De altfel, fostul premier i-a recomandat Vioricăi Dăncilă să îşi dedice timpul şi eforturile pentru a rezolva problemele din România.

„N-am văzut că a pus mâna pe telefon Mike Pence şi a zis: Viorica, vino repede încoace că avem ceva important de vorbit. A fost preşedintele acum câteva săptămâni, ce s-a întâmplat? A început vreun război? Stai şi rezolvă-ţi problemele în ţară. N-ai ce să faci, da, votăm moţiune de cenzură”, a afirmat liderul Pro România.

În plus, Victor Ponta i-a reproşat şefei PSD că dă dovadă de „iresponsabilitate fără precedent” prin planificarea unei călătorii în SUA în contextul în care „n-ai miniştri deloc la ministere atât de importante [...] când n-ai miniştri la educaţie, la interne, energie şi mediu”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne