PLDM susţine candidatura lui Andrei Năstase pentru alegerile din Chişinău

PLDM face apel către toate partidele cu adevărat proeuropene din RM, să-şi unifice forţele în vederea unei riposte împotriva încercării socialiştilor şi democraţilor de a uzurpa puterea în Capitala RM.
Andrei Năstase liderul PPPDA
Andrei Năstase liderul PPPDA (facebook.com/profil Andrei Nastase)

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a anunţat vineri că, fiind parte a familiei Partidului Popular European (PPE), a decis susţinerea candidaturii lui Andrei Năstase la funcţia de primar general al municipiului Chişinău.

”Decizia Biroului Politic al PLDM este motivată de necesitatea unificării forţelor politice de dreapta ca răspuns la tentativele tot mai vădite din partea Partidului Democrat de acaparare a instituţiilor statului şi uzurpare a puterii în Republica Moldova”, se arată într-un comunicat al formaţiunii.

În acest context, PLDM a făcut apel către toate partidele cu adevărat democratice şi proeuropene din Republica Moldova, să-şi unifice forţele în vederea unei riposte colective şi organizate împotriva încercării socialiştilor şi democraţilor de a uzurpa puterea în Capitală. ”PLDM speră că raţiunea va învinge calculele înguste ale celor care au un singur scop, menţinerea la guvernare.”

Alegerile pentru primăriile din municipiile Chişinău şi Bălţi vor avea loc pe 20 mai.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe