PLDM susţine candidatura lui Andrei Năstase pentru alegerile din Chişinău

PLDM face apel către toate partidele cu adevărat proeuropene din RM, să-şi unifice forţele în vederea unei riposte împotriva încercării socialiştilor şi democraţilor de a uzurpa puterea în Capitala RM.
Andrei Năstase liderul PPPDA
Andrei Năstase liderul PPPDA (facebook.com/profil Andrei Nastase)

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a anunţat vineri că, fiind parte a familiei Partidului Popular European (PPE), a decis susţinerea candidaturii lui Andrei Năstase la funcţia de primar general al municipiului Chişinău.

”Decizia Biroului Politic al PLDM este motivată de necesitatea unificării forţelor politice de dreapta ca răspuns la tentativele tot mai vădite din partea Partidului Democrat de acaparare a instituţiilor statului şi uzurpare a puterii în Republica Moldova”, se arată într-un comunicat al formaţiunii.

În acest context, PLDM a făcut apel către toate partidele cu adevărat democratice şi proeuropene din Republica Moldova, să-şi unifice forţele în vederea unei riposte colective şi organizate împotriva încercării socialiştilor şi democraţilor de a uzurpa puterea în Capitală. ”PLDM speră că raţiunea va învinge calculele înguste ale celor care au un singur scop, menţinerea la guvernare.”

Alegerile pentru primăriile din municipiile Chişinău şi Bălţi vor avea loc pe 20 mai.