Pîslaru, final de mandat: Ne dorim o societate în care să nu mai fim dezbinaţi, să nu existe mai multe Românii

După opt luni în fruntea Ministerului Muncii, Dragoş Pîslaru, unul dintre cei mai vocali membri ai echipei lui Dacian Cioloş, se pregăteşte să plece de la Palatul Victoria. Ce a lăsat în urmă? Un alt fel de a face lucrurile, consideră tehnocratul.
Dragoş Pîslaru - ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice
Dragoş Pîslaru - ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice (Mihut Savu / Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Ajuns la finalul mandatului său de la Ministerul Muncii, tehnocratul Dragoş Pîslaru a prezentat opiniei publice marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, rezultatele celor opt luni în care a avut "onoarea" să fie în fruntea acestei instituţii.

"Aş vrea să prezint în cele ce urmează rezultatele unui mandat tehnocrat la muncă. Cred că în cele opt luni în care am avut onoarea să fiu în fruntea acestei instituţii a fost vorba despre un alt fel de a face lucrurile, despre o schimbare", a declarat Pîslaru.

Schimbarea despre care vorbeşte tehnocratul a fost resimţită atât la nivel individual, "ca şi oameni care servim în calitate de funcţionari publici oamenii din această ţară", cât şi la nivelul instituţiei care a fost reorientată către nevoile oamenilor – "ca să nu se mai ascundă această instituţie în spatele instrumenteleor legale sau diverselor norme".

"Şi, în sfârşit, o schimbare care a devenit de fapt viziunea în această perioadă, o schimbare a modului în care ne dorim societatea, o societate care să fie incluzivă, o societate în care să nu mai fim dezbinaţi, în care să nu existe mai multe Românii", a adăugat Pîslaru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne