Pescuit cu surpriză (video)

Crocodil
Crocodil (Cameron Spencer / Getty Images)

Pescuitul în lac este unul dintre acele lucruri pe care americanii le iubesc, dar ar fi bine ca cei care fac acest tip de turism să fie atenţi. În cazul din videoclip, un cuplu stătea liniştit în caiacul său, făcând un pic de turism, întrebându-se dacă pot pescui ceva interesant. Surpriza apare în momentul 00:10, atunci când totul se întâmplă în mod neaşteptat.

Protagonistul filmului trage de momeala pe care a pus-o pentru a pescui şi constată că a prins de fapt un crocodil imens. La vederea dinţilor enormi şi a unei părţi din capul acestuia, pescarul amator accelerează viteza caiacului, părăsind zona cât mai repede posibil.

Videoclipul este o demonstraţie clară că trebuie să fim întotdeauna în alertă atunci când călătorim, chiar şi atunci când ne-am repetat de o mie de ori că ne aflăm într-un loc sigur.

Acest videoclip, în special, a fost înregistrat în zona Lake Fausse Pointe State Park, în oraşul St. Martinville, situată în statul Louisiana, în Statele Unite ale Americii. Este locul preferat al americanilor pentru petrecerea vacanţelor sau a câtorva zile de relaxare, departe de oraş.

Zona este şi de camping, deci, începând de acum ar trebui ţinut minte că în zonă crocodilii sunt la pândă. Videoclipul a fost înregistrat utilizând GoPro Hero 3 şi episodul a avut loc exact la data de 9 aprilie a acestui an 2016, spune protagonistul.

Materialul video a ajuns la mai mult de 5 milioane de vizualizări pe youtube.