O balenă le mulţumeşte salvatorilor săi (video)

Întâlnirea dintre om şi animal este întotdeauna interesantă şi de multe ori plină de emoţii.
Un om salvează o balenă prinsă într-o plasă de pescuit.
Un om salvează o balenă prinsă într-o plasă de pescuit. (Captură You Tube)

În acest videoclip, cel mai mare mamifer din lume, balena, se află în pericol deoarece a rămas prinsă într-o plasă de pescuit. Cu ajutorul unui snorkeler scapă din această situaţie dificilă. Odată eliberată, balena pare că a înţeles ajutorul nepreţuit şi în felul ei le mulţumeşte salvatorilor.

În videoclip, un bărbat care practica snorkeling (scufundare cu tub de respirat) abordează o balenă cu cocoaşă, de aproximativ o tonă, şi face o descoperire şocantă. Este necesară doar o privire ca cei doi să se înţeleagă rapid, în mod perfect. Balena rămâne imobilă în timp ce omul o ajută fără nici o ezitare sau frică, eliberând-o din plasa de pescuit în care era prinsă. În această circumstanţă norocoasă se poate spune că omul face, dar omul şi desface!

Un spectacol într-adevar emoţionant!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style