Pentru ce a votat Ţăranu' Sărac:" Am votat astăzi schimbarea, să nu mai mâncăm usturoi chinezesc!"

Îmbrăcat frumos cu iţari, cămaşă populară şi cojoc moştenit de la bunicii lui, Constantin Crăciun, locuitor al comunei Cîmpineanca a votat pentru oameni noi, care să se aplece asupra nevoilor ţăranilor astfel încât să avem parte de hrană românească nu de usturoi chinezesc şi praz turcesc.
Ghiţa Ciobanul. Protest al agricultorilor şi crescătorilor de animale la Parlament.
Ghiţa Ciobanul. Protest al agricultorilor şi crescătorilor de animale la Parlament. (Epoch Times)

Cunoscut de sub numele de Ţăranu' Sărac de locuitorii din comuna sa, vrânceanul Constantin Crăciun s-a prezentat duminică la vot în port tradiţional, adus de un "taxi ecologic". Mai exact, românul a venit într-un căruţ tras de oaia sa Frumuşica şi pe care scria “taxi ecologic”, relatează news.ro.

După ce şi-a exercitat dreptul la vot, Ţăranu' Sărac a întins masa în faţa secţiei de votare, afirmând că îşi doreşte ca românii să nu mai mănânce usturoi chinezesc şi praz turcesc.

”Am votat pentru oameni tineri, care să se aplece asupra nevoilor ţăranilor, pentru că agricultura e cea mai importantă pentru noi. Am votat astăzi schimbarea, poate patru ani vom avea ocazia să nu mai mâncăm usturoi turcesc, ci usturoi românesc, şi nu praz turcesc. Am venit cu mămăligă prăjită, aşa cum mâncau străbunii noştri, pentru că e post, dar nu vrem să mai mâncăm usturoi chinezesc”, a declarat Ţăranu’ Sărac, care a întins în faţa secţiei de votare o masă la care a servit mămăligă prăjită unsă cu usturoi.

viewscnt