PDL depune săptămâna viitoare moţiune simplă pe tema bugetului

Parlamentul României (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
14.10.2012

Fostul ministru de Finanţe Gheorghe Ialomiţianu a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că PDL va depune săptămâna viitoare o moţiune simplă pe tema bugetului, în care cere depunerea bugetului pentru 2013 în Parlament până la data de 1 noiembrie.

"Cât de incompetent poate fi cineva care face rectificare şi se plânge apoi că nu are bani?", s-a întrebat retoric Ialomiţianu, referindu-se la declaraţii recente ale premierului Ponta.

El a mai precizat că PDL va depune săptămâna viitoare o moţiune simplă pe tema bugetului, intitulată "Guvernul USL, frână de motor a bugetului".

De asemenea, fostul ministru a precizat că PDL cere ca bugetul pentru 2013 să fie depus la Parlament până la data de 1 noiembrie, înainte de alegeri.

Ialomiţianu a mai spus că Victor Ponta este cel mai incompetent premier al României.

"Ponta a distrus tot ce am construit anul trecut", a precizat Ialomiţianu.

PDL depusese acum o săptămână o moţiune simplă pe tema bugetului, însă a solicitat apoi retragerea acesteia, iar Biroul Permanent al Camerei a acceptat această cererea.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a explicat că a cerut retragerea moţiunii pentru a modifica textul care solicită demisia ministrului de Finanţe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor