PCRM nu revine în Parlament până AIE nu pleacă de la guvernare

Comuniştii vor boicota în continuare şi vor lipsi de la şedinţele Parlamentului. Despre aceasta a anunţat Vladimir Voronin, preşedintele formaţiunii. Acesta a declarat că colegii săi nu vor participa la şedinţele Legislativului până când actuala guvernare nu va pleca.

În acelaşi context, preşedintele formaţiunii PCRM a menţionat că Alianţa a ajuns la un consens şi l-au ales pe Nicolae Timofti pentru că s-au speriat de comunişti. «Acum i-am speriat şi noi şi ei s-au unit pentru o clipă, dar mai departe ? Ce o să-i sperie mai departe ? », a precizat Voronin.

Totodată, Vladimir Voronin a declarat că deputaţii fracţiunii comuniştilor se vor concentra asupra lucrului în teritoriu, iar în luna iunie a anului curent vor organiza cel de-al VI-lea Congres al partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe