Patricia Ţig a cucerit titlul turneului ITF de la Cancun (Mexic)

Jucătoarea română s-a impus în ultimul act fără nici o emoţie, învingând-o clar pe oponenta sa - mexicanca Fernanda Contreras Gomez - cu un sec 6-0, 6-0.
Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig.
Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig. (Neal Trousdale/facebook)

Patricia Maria Ţig (24 de ani) este campioana circuitului ITF de la Cancun (Mexic).

Românca a trecut în finala turneului dotat cu premii totale de 15.000 de dolari de jucătoarea ţării gazdă, mexicanca Fernanda Contreras Gomez (21 de ani), în două seturi, cu scorul de 6-0, 6-0.

Favorita numărul doi a competiţiei a câştigat în runda inaugurală în faţa sportivei canadiene de origine română, Alisia Stephanie Manolescu, în două seturi, cu 6-2, 6-3, în optimi a dispus de germanca Silvia Ambrosio, cu 6-4, 6-1, în sferturi a trecut cu 6-1, 6-2 de tenismana din Statele Unite, Alyssa Tobita, pentru că în semifinale să o învingă cu 6-0, 6-3 pe argentinianca Melany Solange Krywoj.

De menţionat că jucătoarea română a revenit pe teren în luna aprilie după o pauză de câteva luni timp în care a dat naştere unei fetiţe.

Cea mai bună clasare a Patriciei Ţig a fost în 2017 - locul 83 WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport