Pandurii Tg. Jiu - CS Universitatea Craiova 0-1 în etapa a 18-a a Ligii I de fotbal

(ODD ANDERSEN / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
24.02.2015

CS Universitatea Craiova a învins pe Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Iordanianul Thaer Bawab (56) a marcat singurul gol al derby-ului Olteniei, din centrarea lui Nuno Rocha, la capătul unui contraatac lansat de Alexandru Băluţă.

Formaţia din Bănie, care a urcat pe locul 4 în clasament, a avut şi o bară, prin Nuno Rocha (9), iar Bawab a mai irosit o ocazie bună de gol (72).

Pandurii şi-a creat o serie de situaţii bune, ratate de Anton (11), care nu a nimerit poarta, Roman (19), care a trimis peste transversală din doar 7 metri, Anton (68), şut aparat de Bălgrădean, şi Pintilii (81), reluare cu capul peste poartă.

CS Universitatea este neînvinsă de 12 etape consecutive, în care a reuşit 9 victorii şi trei egaluri.

CS Pandurii Tg. Jiu — CS Universitatea Craiova 0-1 (0-0), stadion "Municipal" — Tg. Jiu

A marcat: Thaer Bawab (56).

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Oradea), Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi adiţionali: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), Cătălin Popa (Piteşti)

Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) — CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) — LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor