Paleologu îl atacă pe Iohannis: El a numit-o pe Dăncilă. Să se spele cu ea pe cap!

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)
D.B.
14.09.2019

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale Theodor Paleologu l-a criticat, sâmbăta, la Şcoala de Vară a partidului de la Costineşti, pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a numit-o premier pe Viorica Dăncilă, în ciuda costurilor pentru ţară. În acelaşi timp, fostul ministru şi-a îndreptat atenţia şi către USR, despre care a opinat că, deşi există oameni foarte buni acolo, formaţiunea nu are unitate şi nici „o busolă ideologică”.

„Sunt oameni minunaţi în USR, dar problema este că nu au unitate, nu au o busolă ideologică. În USR ai de toate. Oameni care spun nu lucruri diferite, că e bună diferenţa. În USR sunt poziţii diametral opuse. Florina Presadă şi Claudiu Năsui spun lucruri diametral opuse. Sunt ca apa şi uleiul. Nu au niciun fel de legătură unul cu altul. Sunt la antipozi. Ori aşa ceva în situaţie de guvernare înseamnă eşec garantat”, a afirmat Theodor Paleologu, citat de Mediafax.

Candidatul PMP la scaunul prezidenţial este de părere că prostia generează multe catastrofe şi tocmai de aceea ar propune iniţiativa „Fără proşti în funcţii publice”.

„E foarte bine să spui «Fără penali». Am semnat şi eu pentru referendumul Fără penali. Evident că am semnat. Cum să nu semnezi aşa ceva? Dar nu îi de ajuns ca să guvernezi o ţară, să spui «fără penali, fără penali». Eu aş fi mai radical. Aş spune «fără proşti». Câţi sunt de fapt corupţi din prostie? Că de aici lucrul acesta. Prostia generează de fapt multe catastrofe. I-aş spune în primul rând «fără proşti». Eu cred că trebuie să ne propunem în primul rând în această campanie să demonstrăm ceva, să demonstrăm că nu suntem o ţară de proşti”, a conchis Paleologu.

Paleologu nu l-a iertat nici pe Klaus Iohannis, acuzându-l că a refuzat numirea miniştrilor propuşi de Viorica Dăncilă din raţiuni de joc electoral şi că şeful statului poartă responsabilitatea guvernării PSD.

„El a numit-o pe Dăncilă. Să se spele cu ea pe cap. El a numit-o. A numit-o pentru că în felul acesta s-a gândit că înmormântează PSD. Da, numai că ne înmormântează şi pe noi ca ţară. Nu ştiu ce o să facă Iohannis, pentru că eu nu sunt Iohannis. Eu nu aş fi numit-o pe Dăncilă prim-ministru”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor