Oscar Garcia, noul tehnician al grupării spaniole Celta Vigo

Clubul din Primera Division are un nou conducător principal de joc în persoana lui Oscar Garcia, acesta precedându-l pe banca tehnică pe Fran Escriba care a fost demis în urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate de echipa sa în ultima perioadă.
Antrenorul echipei spaniole Celta Vigo, Oscar Garcia.
Antrenorul echipei spaniole Celta Vigo, Oscar Garcia. (Grtty Images)

Clubul de fotbal Celta Vigo a anunţat că a încetat colaborarea cu antrenorul Fran Escriba după înfrângerea suferită de Os Célticos în partida cu Getafe din ultima etapă de primă ligă spaniolă cu scorul de 0-1. Escriba se instalase la Celta în luna martie a acestui an şi reuşise să salveze echipa de la retrogradare. Potrivit celor de la AFP, destinele grupării vor fi preluate de Oscar Garcia (46 de ani).

Oscar Garcia, fost jucător format la FC Barcelona, a mai antrenat în trecut formaţii precum Maccabi Tel Aviv şi Red Bull Salzburg, cu care a câştigat campionatele Israelului, respectiv Austriei. A avut, însă, mai puţin succes la Brighton, Olympiakos Pireu, AS Saint-Étienne şi Watford.

În prezent, după 12 etape disputate, Celta Vigo se află pe poziţia a 18 în La Liga. Catalanul va debuta în noua sa postură sâmbătă, pe Camp Nou, în faţa formaţiei gazdă FC Barcelona.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport