Orban: Democraţia este într-un pericol real

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

În România, democraţia este "într-un pericol real", a declarat luni liderul PNL Ludovic Orban, în opinia căruia aproape că nu mai există instituţie a statului care să nu fie controlată de PSD.

"Democraţia în România este într-un pericol real. (...) La ora actuală, în afară de Preşedinţie, de Parchete, aproape nu există instituţie de stat care să nu fie controlată de PSD. Aici este vorba despre instituţii importante cum este Avocatul Poporului", a declarat Orban, citat de Agerpres, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Liderul PNL l-a acuzat pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, că acţionează ca un "mărunt membru al PSD":

"Uitaţi-vă la ce face Ciorbea. Este evident că acţionează ca un mărunt membru al PSD. Este vorba despre ASF. Trăim într-un stat în care democraţia este în pericol, dar este în pericol din cauza partidului de guvernământ. Am primit o glumeaţă invitaţie la un eveniment organizat de Avocatul Poporului care se referă la ombudsman în ţările europene. Să ştiţi că chiar cochetez cu ideea de a-l face de râs pe domnul Ciorbea chiar în faţa invitaţilor săi, să vadă şi ei în ce hal a ajuns instituţia Avocatului Poporului sub conducerea lui Victor Ciorbea", a susţinut Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne