Opulenţă: cele mai surprinzătoare lucruri le puteţi vedea în Dubai (video)

Dubai
Dubai (newsninja)

Dubai, un loc de vis sau de coşmar? În oraşul din Emiratele Arabe Unite - sinonim cu opulenţa şi progresul hi-tech - se întâmplă cele mai surprinzătoare lucruri! De la maşini extravagante şi hoteluri subacvatice, la animale de companie cum ar fi leii, jaguarii şi leoparzii ... Ce se întâmplă în Dubai depăşeşte chiar şi Las Vegasul!

De câţiva ani, una dintre cele mai dorite destinaţii de lux opulent este Dubaiul. Tot ceea ce se întâlneşte aici este chic, cool, fashion şi scump. Super - bogaţii din Dubai se distrează ducându-se în Lamborghini la McDonald, printre muritorii de rând, se scaldă în piscine interminabile situate la ultimele etaje ale zgârie-norilor şi în căzi de baie cu pereţii transparenţi, călătoresc cu câini de rasă pură purtaţi în valize Louis Vuitton sau cu pui de leu (în mod evident ilegali) în maşină, fumează narghileaua pe avioane private, găzduiesc pe iahturi vip-uri cum ar fi Kim Kardashian şi Paris Hilton. Fiecare obiect pe care-l posedă este din aur, de la bijuterii la celular, de la pantofi la dinţi.

Videoclipul prezintă doar câteva dintre aceste extravaganţe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style