O pisică se strecoară într-un interviu al unui politolog la televiziunea olandeză (video)

Interviul unui politolog şi istoric polonez la televiziunea publică a devenit viral datorită apariţiei unei pisici în timpul emisiunii.
Pisica
Pisica (captură Youtube)

O pisică a devenit protagonista unui interviu la televiziunea publică olandeză, când a sărit pe umerii stăpânului în timpul emisiunii. Dr. Jerzy Targalski, un politolog polonez, era intervievat de televiziunea NTR pe tema crizei din Polonia, atunci când mascota sa, Licio, a apărut brusc în faţa camerelor.

Dr.Targalski nu s-a agitat în timpul interviului şi a continuat să vorbească despre situaţia din Polonia, lucru care i-a surprins pe jurnalişti.

La început, felina şi-a pus picioarele din faţă pe stăpânul său şi apoi i s-a urcat pe umeri. Deşi animalul îşi freca nasul de capul academicianului şi îi lingea urechile, acesta a continuat să vorbească despre subiectul interviului fără a-i acorda atenţie pisicii. Targalski s-a limitat doar să-i îndepărteze coada de pe faţă de mai multe ori. Probabil nimeni nu se aştepta la succesul imens pe care l-a avut transmisiunea televizată, iar apariţia felinei a declanşat un val de simpatie şi curiozitate, devenind viral şi pe reţelele sociale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură