O pisică se strecoară într-un interviu al unui politolog la televiziunea olandeză (video)

Interviul unui politolog şi istoric polonez la televiziunea publică a devenit viral datorită apariţiei unei pisici în timpul emisiunii.
Pisica
Pisica (captură Youtube)

O pisică a devenit protagonista unui interviu la televiziunea publică olandeză, când a sărit pe umerii stăpânului în timpul emisiunii. Dr. Jerzy Targalski, un politolog polonez, era intervievat de televiziunea NTR pe tema crizei din Polonia, atunci când mascota sa, Licio, a apărut brusc în faţa camerelor.

Dr.Targalski nu s-a agitat în timpul interviului şi a continuat să vorbească despre situaţia din Polonia, lucru care i-a surprins pe jurnalişti.

La început, felina şi-a pus picioarele din faţă pe stăpânul său şi apoi i s-a urcat pe umeri. Deşi animalul îşi freca nasul de capul academicianului şi îi lingea urechile, acesta a continuat să vorbească despre subiectul interviului fără a-i acorda atenţie pisicii. Targalski s-a limitat doar să-i îndepărteze coada de pe faţă de mai multe ori. Probabil nimeni nu se aştepta la succesul imens pe care l-a avut transmisiunea televizată, iar apariţia felinei a declanşat un val de simpatie şi curiozitate, devenind viral şi pe reţelele sociale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style