O pisică îi salvează viaţa unui copil de un an [video]

Camerele de supraveghere au înregistrat un moment incredibil: o pisică salvează viaţa unui bebeluş de un an care ar fi putut să cadă pe scări.
Pisică. Imagine ilustrativă
Pisică. Imagine ilustrativă (screenshot tramite foto amoreaquattrozampe.it)

Copilul a scăpat din pătuţ şi s-a târât de-a buşilea spre o scară periculoasă. Când era pe punctul să cadă, pisica s-a aruncat cu viteză mare spre el, împiedicându-l să avanseze şi prevenind astfel ceea ce ar fi putut deveni o adevărată tragedie.

Mama a descoperit faptele deoarece, văzând că băieţelul, Samuel Leon, a scăpat din pătuţ, a verificat imaginile înregistrate de camera de supraveghere pentru a vedea cum a reuşit.

Surpriza a fost imensă când a descoperit ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi avut loc reacţia neobişnuită a pisicii, numită Gatúbela, pe care o are acasă. Evenimentul s-a petrecut pe 31 octombrie la Bogotá (Columbia), iar mama a împărtăşit videoclipul pe pagina de Facebook a Fundaţiei pentru Adopţia Pisicilor Bogotá (GABA). Imaginile au devenit deja virale.

Mama copilaşului tocmai adoptase, de la această fundaţie, pisica siameză care a salvat acum viaţa fiului său.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style