O pisică maidaneză devine vedeta unui spectacol de modă [video]

Esmod Internaţional Fashion Show, Istambul
Esmod Internaţional Fashion Show, Istambul (captură video Youtube)

Prestigiosul spectacol de modă Esmod Internaţional Fashion Show, un spectacol haute couture care a avut loc în această săptămână în Istanbul, Turcia, a devenit celebru, dacă nu viral, datorită unui participant neanunţat. O pisică maidaneză, care probabil că s-a săturat să fie una dintre miile de pisici care împânzesc oraşul, s-a strecurat la acest eveniment şi a avut momentele sale de faimă, informează publicaţia Sozcu.

Potrivit clipurilor video înregistrate de participanţi, pisica s-a urcat pe podium în plină paradă. La început, s-a aşezat şi a început să se lingă, pentru a fi curată. Dar apoi a văzut că este mai distractiv să sară pe picioarele fotomodelelor şi să se agaţe de rochiile lor.

Pisica a devenit steaua reală: i-a făcut să râdă pe toţi şi a fost fotografiată la fel ca modelele, care au continuat serioase parada, deşi unele dintre ele nu s-au putut abţine să nu zâmbească.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style