O marmota fură legumele. Proprietarul grădinii o transformă în vedetă pe reţelele sociale [video]

Marmota Chunk, poreclită „cel mai adorabil bandit de grădină”, a ajuns să fie preferata grădinarului.
Marmota
Marmota (screenshot tramite video Youtube)

Marmota Chunk este un mic animal înfometat care râvneşte la tot ce se găseşte în grădina pe care Jeff Permar o cultivă lângă casa sa din Delaware (SUA). Fără să-i fie teamă, hoţul neobrăzat comite liniştit jaful în faţa camerelor video pe care le-a instalat proprietarul plantaţiei cu scopul de a identifica făptaşul.

Marmota
Marmota (screenshot tramite video Youtube)

„La început eram cam furios”, a relatat Permar pentru portalul The Dodo. El a mărturisit că a fost întotdeauna un „grădinar pasionat”, dar când a revizuit înregistrările pentru prima dată, inima i s-a topit văzând modul tandru cu care marmota îi devora legumele.

Hoţul, care a primit porecla de Chunk, a început să viziteze în mod regulat grădina pentru a se delecta cu bunătăţile care cresc în acel loc. De la invitat nedorit a devenit un vecin mereu binevenit pe terenul lui Permer. "Toţi convieţuim. Acest pământ este şi al lui. Eu doar am amenajat o grădină pe el", motivează bărbatul.

Adorabila marmotă are acum propriul cont de Instagram şi un canal YouTube, unde se bucură de mare popularitate. Ea a ajuns faimoasă chiar şi în mass-media: portalul Mashable a descris-o ca fiind “cel mai adorabil bandit de grădină”.