O dronă a aruncat un pachet cu heroină, marijuana şi tutun în curtea unei închisori din Ohio

(Captură Foto)
Andrei Popescu
05.08.2015

O dronă a aruncat un pachet de heroină, marijuana şi tutun în curtea de recreaţie a unei închisori din Ohio săptămâna trecută, declanşând o luptă între deţinuţii care încercau să pună mâna pe marfa de contrabandă, au declarat marţi oficiali ai închisorii, conform Business Insider.

“După analizarea înregistrărilor video s-a determinat că o dronă a zburat deasupra spaţiilor de recreere în aer liber chiar înainte să izbucnească bătaia”, conform unui raport al Ohio Department of Rehabilitation and Correction.

Incidentul a avut loc în 27 iulie la Mansfield Correctional Institution. Lupta a fost oprită de gardieni prin folosirea de sprayuri lacrimogene. Închisoarea, localizată la aproximativ 112 km sud-vest de oraşul Cleveland, găzduieşte aproximativ 2.700 de deţinuţi, conform website-ului instituţiei.

Pachetul a fost recuperat şi conţinea aproximativ 145 grame de tutun, 65 grame de marijuana şi 7 grame de heroină.

În 2014, o dronă a fost folosită în încercarea de a introduce ilegal telefoane, marijuana şi tutun într-o închisoare de maximă securitate din Carolina de Sud, dar s-a prăbuşit în afara zidurilor închisorii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor