Nicholas Ionel câştigă din nou un turneu de "seniori". Acum la Târgu Mureş

Tenisul masculin românesc revine pe prima scenă. Juniorul de 16 ani Nicholas Ionel câştigă titlul la turneul de la Târgu Mureş, după cel adjudecat săptămâna trecută la Braşov. Tenisul masculin românesc revine pe prima scenă.
(Getty Images)

A doua săptămână consecutiv, juniorul Nicholas Ionel a trecut de toţi adversarii cu mai multă experienţă, în finala turneului de la Târgu Mureş - dotat cu premii în valoare de 15.000 USD - învingându-l pe argentinianul Juan Ignacio Galarza, în vârstă de 25 de ani, cu scorul de 6-7(1), 7-5, 6-4, într-o partidîă care a durat aproape trei ore.

Nicholas Ionel primeşte 10 puncte ATP şi un premiu financiar de 2.160 lei.

Săptămâna trecută, Nicholas Ionel l-a învins pe ucraineanul de 19 ani Oleksi Kruţk, locul 844 ATP, cu scorul de 7-5, 6-4, într-o partidă care a durat aproape două ore.

Nicholas Ionel face parte din noul val de tensimeni juniori români care dau speranţe că în tenisul masculin se vor obţine din nou trofee importante după pauza de câţiva ani în care nu au mai fost performanţe notabile. Dintre ceilalţi juniori care sperăm că se vor afirma în curând fac parte Sebastian Gima, Ştefan Paloşi, Cezar Creţu, Nini Dica etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport