Mirel Rădoi, propus de FRF pentru funcţia de selecţioner al României

"Întrunită azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis să îl propună pe Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al echipei naţionale..", a scris forul conducător oficial al fotbalului din România într-un comunicat.
Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi.
Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi. (Echipa naţională de fotbal a României/facebook)
Marius Drăgoi
25.11.2019

Fostul internaţional Mirel Rădoi, care în acest moment se ocupă de destinele naţionalei de fotbal Under-21 a României, este dorit de Comisia Tehnică a FRF pentru funcţia de antrenor al selecţionatei de seniori, informează frf.ro.

"Întrunită azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis să îl propună pe Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al Echipei Naţionale. Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riad, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014", se arată în comunicatul FRF.

Alături de tricolorii mici din martie 2018, Mirel Rădoi a reuşit cu aceştia să se califice la EURO U21 - 2019, şi să atingă careul de aşi al competiţiei, performanţă ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani. În toată această perioadă, Mirel a contabilizat 15 partide, dintre care 9 câştigate, 3 remize, 3 eşecuri.

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecţioner al reprezentativei României, Mirel Rădoi, va fi dezbătută în Comitetul Executiv al FRF, în cadrul şedinţei de marţi, la punctul 5 pe ordinea de zi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor