Liga I. Universitatea Craiova victorie la scor de neprezentare în faţa formaţiei FC Hermannstadt

Jucătorii antrenaţi de Victor Piţurcă au obţinut o frumoasă victorie, pe teren propriu, în faţa formaţiei sibiene, duminică seara, în etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, scor final 3-0 (1-0).
Echipa de fotbal Universitatea Craiova.
Echipa de fotbal Universitatea Craiova. (Universitatea Craiova/facebook)
Marius Drăgoi
25.11.2019

Universitatea Craiova a primit replica celor de la FC Hermannstadt, duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' - partidă din cadrul etapei a 17-a a Ligii I de fotbal, un duel ce le-a adus celor din Bănie trei puncte importante în economia clasamentului, care i-a propulsat până pe poziţia a doua.

Cei care au făcut posibilă această victorie au fost Nicuşor Bancu (39), Alexandru Cicâldău (68), respectiv ivorianul Ousmane Viera (autogol 76).

"Mi-a plăcut cum a arătat echipa, dar sigur că vreau mai mult. Mi-aş dori ca meciurile să se termine la o diferenţă de 4-5 goluri în favoarea nostra. Voiam să marcăm 3 goluri pentru a-i întrece pe cei de la Astra la golaveraj. Am mare încredere în toţi jucătorii sub 21 de ani. Şi veţi vedea că vor mai veni 2-3 jucători de la echipa a doua care vor pune probleme titularilor. Gazonul a fost bun, nu s-a rupt o brazdă. S-a prezentat în condiţii excelente şi va deveni mult mai bun", a declarat Victor Piţurcă, potrivit Look Sport.

Universitatea este neînvinsă de patru etape (două victorii acasă şi două egaluri în deplasare), în timp ce FC Hermannstadt nu a mai câştigat de nouă etape (cinci egaluri şi patru înfrângeri) şi rămâne pe locul 13 în Liga 1, cu doar 14 puncte.

ECHIPELE DE START:

CRAIOVA: L.Popescu - Măţel, Tiago, Bălaşa, Bancu - Qaka, Cicâldău, Zakaric - Barbut, Niţu, Băiarăm
REZERVE: Marinescu, Vătăjelu, Vlădoiu, Acka, Ivanov, Roman, Fortes
ABSENŢI: Ivan, Mihăilă (suspendaţi), Koljici, Martici, V. Constantin (accidentaţi)
ANTRENOR: Victor Piţurcă

HERMANNSTADT: Novo - Luchin, Viera, Stoica, Opruţ - L. Dumitriu, Offenacher, De Castro Taira - David Caiado, Debeljuh, Buzan
REZERVE: Figuiredo, Tătar, Rimane, Buşu, Dâlbea, Vodă, Yazalde
ABSENŢI: P. Petrescu (suspendat), Rimane, R. Pires (incerţi)
ANTRENOR: Eugen Neagoe

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Stelian Slabu (Braşov); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Marin Ivan (Braşov) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor