Mihaela Buzărnescu continuă parcursul bun la Hiroshima. Se califică în sferturi

Mihaela s-a calificat pentru prima dată în acest an într-un sfert de finală la turneul de tenis de la Hiroshima, după ce a învins-o pe nipona Kurui Nara.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Getty Images)

Mihaela Buzărnescu (125 WTA) a învins încă o jucătoare a ţării gazdă la turneul WTA International “Hana-cupid Japan Women’s Open” şi anume pe Kurumi Nara (182 WTA), beneficiară a unui wild card, cu scorul de 7-6(1), 7-5. Partida durat aproape două ore (o oră şi 48 de minute).

Confruntarea a fost foarte echilibrată, dar Mihaela a câştigat în mod categoric tie breakul, adjudecându-şi primul set, iar în setul secund s-a impus în final cu un break.

Mihaela îşi asigură 60 de puncte WTA şi un premiu în valoare de 5.900 USD.

În sferturile de finală, românca o va întâlni pe jucătoarea belgiană Alison van Uytvanck (63 WTA), care a învins-o pe compatrioata sa Kirsten Flipkens (114 WTA) cu scorul de 6-2, 3-6, 6-3.

În proba de dublu, Mihaela Buzărnescu şi slovena Katarina Srebotnik au fost învinse de cuplul japonezo-australian Miyu Kato /Storm Sanders, cu scorul de 6-4, 6-3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport