Michael Schumacher: Veste bună despre starea de sănătate

Pilotul german, Michael Schumacher. (ROSLAN RAHMAN / AFP / GettyImages)
Flori Mladin
10.05.2014

Starea sănătăţii fostului campion mondial de formula 1 Michael Schumacher este în atenţia miilor de fani din înteaga lume. După câteva săptămâni în care nu au mai existat informaţii despre fostul campion, o revista din Germania anunţă o ştire îmbucurătoare, conform ziare.com.

Ediţia tipărită a săptămânalului Focus, citată de Miror a anunţat cu entuziasm că "Michael Schumacher a câştigat lupta cu moartea!".

Publicaţia germană mai precizează însă că problemele fostului campion nu s-ar fi încheiat, deoarece este de 132 de zile în comă indusă.

"Trebuie să lupte pentru viaţa pe care o are în faţă. Se întoarce într-o lume în care totul s-a schimbat. Va reveni într-o realitate cu care nu este obişnuit. Schumacher nu va mai fi acelaşi Schumacher. Trebuie să găsească un mod să se acomodeze cu noile condiţii, să înveţe cum s-o ia de la capăt. Vorbitul, mâncatul, mersul - poate, nimic nu va mai fi la fel de uşor ca înainte", a scris revista germană.

Acestea sunt problemele cu care probabil se va confrunta Schumi. Însă admiratorii săi speră ca acesta va da dovadă de tenacitate în continuare. Succes Schumi!

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi în staţiunea franceză Meribel. El a vrut să o ajute pe fiica unui prieten şi a căzut, lovindu-se cu capul de o piatră. Fostul sportiv a fost operat până acum de două ori, fiind în comă indusă de când a fost internat într-un spital din Grenoble.

Sedativele prescrise lui Michael Schumacher au fost diminuate pentru a se grăbi procesului de trezire.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor