Meleşcanu, negocieri cu Dăncilă. Ce troc le-a propus premierul "nemulţumiţilor" din ALDE

Teodor Meleşcanu
Teodor Meleşcanu (Epoch Times România)

Surse politice au declarat pentru hotnews.ro că noul şef al Senatului, Teodor Meleşcanu, a negociat miercuri, la Guvern, numirea a trei parlamentari ALDE pentru portofoliile Energie, Mediu şi Relaţia cu Parlamentul, lucru care s-a şi întâmplat ulterior.

Potrivit sursei citate, planul lui Meleşcanu este unul cu bătaie şi mai lungă şi are la bază un troc.

Astfel, noul lider al Senatului ar vrea să rupă din partidul lui Tăriceanu, iar miza este atragerea a cât mai mulţi parlamentari care să susţină în continuare Guvernul şi să asigure voturile necesare pentru validarea acestuia în Parlament. La schimb, Dăncilă le-a oferit trei portofolii de miniştri - Energia, Mediul şi Relaţia cu Parlamentul.

"Meleşcanu este cel care negociază direct cu Dăncilă. Unii parlamentari ALDE vor să candideze pentru noi mandate, alţii vor să fie candidaţi la locale se negociază totul în funcţie de om. La schimb PSD-ul primeşte susţinere pentru Guvern. Tot ce pot să vă spun este că negocierile sunt de-abia la început", au explicat sursele hotnews.ro.

Articolul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne