Melania Trump dă în judecată Mail Online şi pretinde daune 150 de milioane USD. Aflaţi motivul

Melania Trump, prima doamnă a Americii, cere daune-interese în valoare de 150 de milioane USD(£121.2 milioane) într-un proces de defăimare împotriva Mail Online, acuzând că publicaţia a compromis o oportunitate “unică în viaţă” de a “lansa un brand de reclame pe scară largă”.
Melania Trump, soţia miliardarului Donald Trump
Melania Trump, soţia miliardarului Donald Trump (Wikipedia.com)

Trump a depus o cerere în instanţă împotriva Mail Online în septembrie 2016, dar a redeschis cazul luni, la New York.

În cererea depusă, prima doamnă solicită daune-interese pentru o comunicare falsă pe website, anul trecut în august, conform căreia aceasta ar fi lucrat ca “escortă de elită” cât timp a fost model în New York în anii 1990.

Avocaţii acesteia susţin că ştirea, care mai târziu a fost retrasă, a făcut ca brandul Melaniei Trump “să îşi piardă froarte mult din valoare, iar alte oportunităţi majore de afaceri care altminteri îî erau disponibile, au fost pierdute şi/sau au fost influenţate într-un mod semnificativ”.

Cazul susţine că Melania Trump “a avut o oportunitate unică, pe care o întâlneşti o dată în viaţă, fiind o persoană extrem de faimoasă şi binecunoscută, iar de asemenea fost model profesional, purtător de cuvânt al brand-ului şi femeie de afaceri de succes. Aceasta ar fi putut lansa un brand de reclame pe scară-largă pentru mai multe categorii de produse, unde fiecare dintre ele ar fi obţinut relaţii de afaceri de mai multe milioane de dolari pe un termen de mai mulţi ani; mai mult decât atât, reclamanta este una dintre cele mai fotografiate femei din lume”.

Aceste categorii de produse ar fi inclus, printre multe altele, haine, accesorii, pantofi, bijuterii, cosmetice, produse de îngrijire a părului, produse de îngrijire a pielii şi parfumuri.

Avocaţii primei doamne au încheiat afirmând că ştirea celor de la Mail, care s-a răspândit pe toate reţelele media sociale şi bloguri, “i-a cauzat un prejudiciu extraordinar reputaţiei personale şi profesionale, pentru care solicită daune compensatorii şi punitive în valoare de 150 milioane USD”.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style